02 Tjänster

Lastbilsservice

Lastbilsservice och service av skåpbilar och släpvagnar

Vi möter våra kunders förväntningar och garanterar bästa service! Vi har utökat vårt tidigare erbjudande med omfattande tjänster. Vi utför service av lastbilar, skåpbilar och släpvagnar!

Våra erbjudanden

 • Reparation av lastbilar, skåpbilar och släpvagnar
 • Besiktning
 • Oljeservice
 • AC service
 • Service och försäljning av däck
 • Datordiagnostik
 • Detaljerad rapport om fordonets tekniska skick
 • Eftermontering av fordonet
 • Försäljning av reservdelar och tillbehör

Ta del av våra servicetjänster, ladda ner vår katalog redan idag.

Vi står till ditt förfogande.

Kontakt:
Paweł Wójcik
Verkstadschef, Fordonsspecialist
+48 509 529 253
pawel.wojcik@@galanserwis.pl

Galan Logistics Sp. z o.o.
ul. Szczecińska 26
PL 73-108 Kobylanka

GALAN LOGISTICS SERVICE – Vi har ett erfaret team som hjälper dig med dina fordon och släpvagnar

 • Högsta kvaliteten på tjänsterna
 • Professionell rådgivning och tillgång till alla reservdelar

Kombinera Galan Logistics tjänster – Vi utgår från dina specifika servicebehov

Tjänsterna som vi erbjuder här på Galan Logistics kan enkelt kombineras för att lösa dina behov av service. Våra kunders tillfredsställelse är det viktigaste för oss, det är därför vi alltid eftersöker ett samarbete som håller över lång tid. Förtroende och belåtenhet skapar vi genom att leta efter de bästa lösningarna för dig och ditt företag.

Lastbilsservice av med hög kvalitet när du väljer Galan Logistics

Hos oss på Galan Logistics för du alltid lastbilsservice av hög kvalitet. Som erfaret transportföretag vet vi vikten av att du som transportföretag vill minimerar dina stilleståndstider. För att på så sätt hålla den mest effektiv fordonsflottan driftsatt för alla dina godstransporter. Välkomna att ta del av våra gynnsamma prisvillkor och unika kundservice här på Galan Logistics.

Professionell lastbilsservice för underhåll och reparation

Som lastbilsägare är det avgörande att din lastbil är i god skick och fungerar som den ska. För att på så sätt säkerställa att din lastbil alltid är i toppskick! Därför är det viktigt att få tillgång till lastbilsservice som du kan lita på hela vägen. Vilket du kan göra när du bokar din lastbilsservice hos oss på Galan Logistics.

Lastbilsservice av hög kvalitet för ett effektivt underhåll av din lastbil

Galan Logistics är stolta över att erbjuda en högkvalitativ lastbilsservice för underhåll och reparation. Med vår expertis och erfarenhet inom lastbilsservice kan vi ta hand om alla dina behov när det gäller lastbilsunderhåll och reparation av din fordonsflotta.

Skräddarsydd lastbilsservice hos oss på Galan Logistics

Vår lastbilsservice omfattar allt från regelbundet underhåll och service till större reparationer och ombyggnationer. Vi har en välutrustad verkstad och ett team av erfarna tekniker. På så sätt kan vi hantera alla typer av problem som din lastbil eller släp kan ha.

Erfarna tekniker och välutrustad verkstad för alla typer av lastbilsproblem

Vi förstår att varje lastbil är unik och har sina egna behov. Därför erbjuder vi en skräddarsydd lastbilsservice som är anpassad efter dina specifika behov och krav. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera tiden din lastbil behöver stå stilla. Alltför att säkerställa att du kan hålla din verksamhet igång utan avbrott.

Kontakta oss idag för att hålla din lastbil i toppskick med Galan Logistics

Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att Galan Logistics kommer att ge din lastbil den högsta standarden av service och fordonsvård. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vår lastbilsservice och hur vi kan hjälpa dig att hålla din lastbil i absolut toppskick!

Pålitlig och professionell service för lastbilar, skåpbilar och släpvagnar

Behöver din lastbil, skåpbil eller släpvagn en pålitlig och professionell service? Då har du kommit till rätt ställe! Hos oss på Galan Logistics kan du förvänta dig den bästa servicen och vi garanterar att vi alltid möter dina förväntningar.

Omfattande serviceerbjudande – från reparation till försäljning av reservdelar och tillbehör

Vi har utökat vårt serviceerbjudande och kan nu erbjuda omfattande tjänster för lastbilar, skåpbilar och släpvagnar. Våra tjänster inkluderar allt från reparation och besiktning till olje- och AC-service, däckservice, datordiagnostik och försäljning av reservdelar samt tillbehör.

Kompetent personal och snabb service för minimala stilleståndstider

Vi erbjuder även eftermontering på fordonet samt ger dig en detaljerad rapport om fordonets tekniska skick vid lastbilsservice. Vi är stolta över vår kompetenta och erfarna personal. Vi arbetar alltid på det mest effektiva sättet för att minimera tiden för eventuella stillestånd av både din lastbil och släp.

Ladda ner vår katalog för att ta del av våra servicetjänster och hålla ditt fordon i toppskick

Nu kan du ladda ner vår katalog redan idag. På så sätt kan du enkelt ta del av våra servicetjänster. För att på så sätt se hur vi kan hjälpa dig att hålla din lastbil och fordonsflotta i ett absolut toppskick. Oavsett om du behöver en enkel service eller en mer omfattande reparation, du kan lita på oss på Galan Logistics lastbilsservice. Vi ger ditt fordon den bästa möjliga fordonsvården. Välkommen till oss på Galan Logistics lastbilsservice.

Request form