02 Tjänster

Färjetrafik

Galan Logistics erbjuder fullständiga lösningar inom sjöfrakt frakt för färjetrafik

På Galan Logistics erbjuder vi sjötransporter inom sjöfrakt detta sker i regel med färjetrafik. På så sätt skapas det bästa förutsättningarna för sjötransporter och genom det, även det mest effektiva lastbilstransporterna.

Galan Logistics – ADR transporter med sjöfrakt

Vi på Galan Logistics utför internationell transport och olika former av ADR transporter, även med sjöfrakt. ADR farligt gods sker med effektiva sjötransporter som har anslutningar till hamnar av hög kvalitet och trafikflöden. Detta underlättar godstransporten och lastbilstransporten blir så effektiv som möjlig.

  1. Varje typ av lastbil och leveransfordon
  2. Stora fordon
  3. ADR-transport
  4. Trailers

Många års erfarenhet av samarbete med olika färjelinjer gör att vi kan erbjuda dig

  • Attraktiva transportvillkor och priser!

Med vår hjälp hittar du de mest optimala och anpassade färjeanslutningarna. Vår erfarna personal kan alltid erbjuda en alternativ lösning ifall du har det behovet. Kontakta oss så kan vi gemensamt komma fram till den bästa lösningen för just dina behov.

Ta del av vårt erbjudande och attraktiva priser, ladda ner vår katalog redan idag.

Tillgängliga frakt färjeanslutningar

POLEN – SVERIGE:
Świnoujście – Ystad
Świnoujście – Trelleborg
Gdańsk – Nynäshamn
Gdynia – Karlskrona

TYSKLAND – SVERIGE:
Rostock – Trelleborg
Travemünde – Trelleborg
Kiel – Göteborg

DANMARK – SVERIGE:
Grenaa – Halmstad
Frederikshavn – Göteborg

DANMARK – NORGE:
Hirtshals – Kristiansand
Hirtshals – Larvik
Hirtshals – Stavanger
Hirtshals – Bergen
Hirtshals – Langesund

SVERIGE – NORGE:
Strömstad – Sandefjord

och många fler.

Broöverföring:
Bro: Oresund
Bro: Storebaelt

Vi står till ditt förfogande.

promy@galanlogistics.pl
+48 519 052 827
+48 575 090 081

Kontakta oss

Vi samarbetar med

Transportföretag i Sverige för sjötransport och sjöfrakt

Om du letar efter ett pålitligt transportföretag i Sverige för sjötransport och sjöfrakt, behöver du inte leta längre än till oss på Galan Logistics. Som ett av de främsta transportföretagen i Sverige erbjuder vi på Galan Logistics ett omfattande utbud av tjänster för sjötransport och sjöfrakt.

Högkvalitativa sjötransportlösningar från Galan Logistics

Med stor fokus på att erbjuda högkvalitativa och pålitliga sjötransportlösningar är Galan Logistics specialiserat på att hantera en mängd olika sjötransportbehov. Oavsett om du behöver hjälp med containertransport, bulktransport eller ADR farligt gods transport. Du kan alltid lita på att Galan Logistics har den erfarenhet och kunskap som krävs för att säkerställa att dina varor transporteras på ett säkert och effektivt sätt.

Erfarenhet av internationell sjöfrakt hos Galan Logistics

Galan Logistics i Sverige har även lång erfarenhet av att hantera internationella transporter och sjöfraktsbehov. Med en omfattande kunskap om tullregler och internationella sjötransporter, kan vi säkerställa en smidig och snabb leverans av dina varor över hela världen.

Galan Logistics har också en stark relation med sjöfartsbolagen och andra leverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och frakttjänster för sjöfrakt av genomgående hög kvalitet.

Kontakta oss på Galan Logistics
Säker och effektiv sjötransport och sjöfrakt

Om du behöver hjälp med sjötransport eller sjöfrakt, tveka då inte att kontakta oss på Galan Logistics. Med vår erfarenhet, kunskap och fokus och att sikta på högsta kvalitet i våra tjänster. Detta tillsammans med vår pålitlighet och leveranssäkerhet gör att du alltid kan lita på att dina varor transporteras på ett säkert och effektivt sätt.