02 Tjänster

EXPRESSLEVERANS

Expressleverans och expresstransport med Galan Logistics

Vi erbjuder fullständiga tjänster inom inrikes och utrikes expressleverans. Med egna transportfordon med maxkapacitet på upp till en yta på 8eplt garanterar vi bekväma JiT-leveranser (just-in-time). Effektiv och pålitlig expressleverans för ditt företag när du väljer Galan Logistics.

Säkerställ snabba leveranser utan förseningar

När det kommer till expresstransport förstår vi på Galan Logistics att tid är avgörande för ditt företag. Vi vet hur viktigt det är att dina varor når fram i tid, varje gång. Med vår pålitliga expressleveranstjänst kan du vara trygg i vetskapen om att dina leveranser hanteras effektivt och utan förseningar.

Investeringar i en välfungerande logistikinfrastruktur

För att kunna erbjuda snabba och pålitliga leveranser har vi på Galan Logistics investerat i en välfungerande logistikinfrastruktur. Vår moderna och omfattande fordonsflotta är utrustad med den senaste tekniken för att kunna möta olika behov och hantera olika typer av varor. Oavsett om det är små paket eller tunga laster kan vi hantera det på bästa sätt.

Effektiva processer för att minimera avbrott i din verksamhet

Vi förstår att avbrott i din verksamhet kan vara kostsamma. Genom att välja vår expressleveranstjänst kan du minimera sådana avbrott. Vi har utvecklat effektiva processer och rutiner för att säkerställa att dina varor levereras i tid. Vårt dedikerade team arbetar snabbt och noggrant för att hantera varje leverans, och vi ser till att varje steg i processen genomförs professionellt och utan onödiga förseningar.

Varje leverans är unik – vi behandlar dina varor med högsta prioritet

Vi på Galan Logistics förstår att varje leverans är unik och kräver specifik hantering. Våra skickliga chaufförer och logistikpersonal tar sig an varje leverans med högsta prioritet och omsorg. Vi ser till att dina varor hanteras på ett säkert och professionellt sätt under hela leveransprocessen. Du kan lita på oss för att leverera dina varor till önskad destination i tid och i gott skick.

Välj Galan Logistics för en effektiv och pålitlig expresstransport som säkerställer att ditt företag fortsätter att blomstra utan avbrott. Med vår expertis och dedikerade personal kan du vara säker på att dina leveranser hanteras med högsta kvalitet och noggrannhet.

Expressleveranser upp till 1,5 ton

Capacity 1,5t
Mått[d x s x w] 4,30m x 2,20m x 2,30m

Inom ramen för vårt erbjudande föreslår vi även dedikerade fordon med lastkapacitet från 3,5 till 6,5 ton

Capacity 3,5t
Mått[d x s x w] 6,00m x 2,45m x 2,50m
Capacity 3,5t
Mått[d x s x w] 6,20m x 2,45m x 2,50m
Capacity 6,5t
Mått[d x s x w] 7,00m x 2,45m x 2,60m
Capacity 3,5t
Mått[d x s x w] 7,20m x 2,45m x 2,60m