03 Karriär

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb!

Men följ gärna vår hemsida för aktuella lediga jobb!

Med Vänliga och Varma Hälsningar!

Rekryteringsteamet på Galan Logistics

TRANSPORT OCH SPEDITIONSVERKSAMHET INRIKES OCH INTERNATIONELLT

Galan Logistics erbjuder också möjligheten att söka jobb hos oss. Vi är alltid intresserade av att anställa engagerade och kompetenta medarbetare som kan bidra till att stärka vårt team och vår företagskultur.

GALAN LOGISTICS – Karriärmöjligheter inom logistik och spedition

På Galan Logistics tror vi på att skapa en arbetsmiljö som främjar professionell utveckling, samarbete och trivsel. Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och spännande bransch där du kan utveckla dina kunskaper och färdigheter inom logistik och spedition.

Konkurrenskraftiga löner och förmåner för våra anställda

Galan Logistics erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner och vi strävar efter att skapa en balans mellan arbete och privatliv för våra anställda. Vi uppmuntrar också till personlig tillväxt och erbjuder möjligheter till vidareutbildning och karriärförädling.

Sök lediga tjänster och ansök om att bli en del av Galan Logistics

Om du är intresserad av att bli en del av Galan Logistics och tror att du har den kompetens och entusiasm som krävs för att bidra till vårt team Då uppmanar vi dig att besöka vår webbplats. Där kan du hitta information om aktuella lediga tjänster och instruktioner om hur du ansöker. Vi ser fram emot att höra från dig och kanske välkomna dig till vårt team på Galan Logistics!

Sök

läs mer

Sök nu

Application form for candidates for work

Personal data
Contact details
Experience
Additional questions
Attach documents

Add to CV application

Add to application cover letter

Attach documents

less