05 Kontakt

Kontaktblankett

Vi är till ditt förfogande.

Transport och speditionsverksamhet inrikes och internationellt – Galan Logistics

 

Galan Logistics – Kontakta oss här

Välkommen till oss på Galan Logistics – ett av Sveriges ledande transport- och logistikföretag. Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive godstransport, expressleveranser, internationell transport och transport av farligt gods (ADR). Våra lösningar omfattar också sjötransport, frakttjänster och lagerlogistik.

Specialiserade transport- och logistiktjänster för små och stora företag

Som ett erfaret transport- och logistikföretag i Sverige är vi specialiserade på att leverera pålitliga och effektiva lösningar för både små och stora företag. Vi erbjuder också specialiserade tjänster såsom transport av farligt gods (ADR) och har erfarna team som är utbildade i gällande ADR-bestämmelserna.

Pålitliga och effektiva lösningar för transport av ADR farligt gods och många fler

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa frakt- och logistiktjänster med fokus på pålitlighet, effektivitet och konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver en snabb expressleverans eller en effektiv lagerlogistiklösning, kan du lita på oss på Galan Logistics.

Kontakta oss idag för att diskutera dina transport- och logistikbehov och ta reda på varför vi är en av de mest pålitliga och erfarna aktörerna på marknaden.

Request form