03 Karriär

Vikarie söks

Följ gärna vår hemsida för aktuella vikariepositioner!

Med Vänliga och Varma Hälsningar!

Rekryteringsteamet på Galan Logistics

Vikarie inom transport och spedition – Jobbmöjligheter hos Galan Logistics

Galan Logistics erbjuder också möjligheten att söka jobb hos oss. Vi är alltid intresserade av att anställa engagerade och kompetenta medarbetare som kan bidra till att stärka vårt team och vår företagskultur.

Karriärmöjligheter inom logistik och spedition hos Galan Logistics

På Galan Logistics tror vi på att skapa en arbetsmiljö som främjar professionell utveckling, samarbete och trivsel. Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och spännande bransch där du kan utveckla dina kunskaper och färdigheter inom logistik och spedition.

Konkurrenskraftiga löner och förmåner för våra anställda

Galan Logistics erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner och vi strävar efter att skapa en balans mellan arbete och privatliv för våra anställda. Vi uppmuntrar också till personlig tillväxt och erbjuder möjligheter till vidareutbildning och karriärförädling.

Sök lediga tjänster och ansök om vikariat – Bli en del av Galan Logistics

Om du är intresserad av att bli en del av Galan Logistics och tror att du har den kompetens och entusiasm som krävs för att bidra till vårt team, uppmanar vi dig att besöka vår webbplats. Där kan du hitta information om aktuella lediga tjänster och instruktioner om hur du ansöker. Vi ser fram emot att höra från dig och kanske välkomna dig till vårt team på Galan Logistics!